NAŠI COPATI

Colohop copati so narejeni v sodelovanju s podjetjem Alenka d.o.o., ki ima na področju izdelave copat dolgoletne izkušnje. Z našim Colohop ustvarjalnikom si lahko stranke same izberejo copate v najljubši barvi in s svojimi unikatnimi napisi in barvami.

Sestava

Copati Colohop so narejeni iz kvalitetnega naravnega usnja, v katerem se noga ne poti. Obroba copat je narejena iz naravnega bombaža, ki je obstojen in ohranja copat dobrega izgleda dlje časa. Dodatno mehkobo in udobje copatu dajeta spominska pena in nedrseča gumirana pluta.

Naravno usnje

Copati Colohop so narejeni iz kvalitetnega naravnega usnja, ki predstavljajo odlično okolje za vaše noge. V njih se noge ne potijo, kar hkrati pomeni, da v copatih ne bo prišlo do neprijetnega vonja. Pri izdelavi se uporablja fino brušeno naravno usnje velur.

 

100% Bombaž

Obroba Colohop copat je narejenena iz kvalititenga 100% bombaža. 

Gumirana pluta

Na podplatu si lahko izberete naravno usnje ali gumirano pluto. Naša izbira je nedvomno slednja, saj daje copatom dodatno mehkobo in udobje. Pluta je nedrseča na vseh podlagah - parketu, laminatu, ploščicah itd. Do drsenja podplata lahko pride le v primeru, da je površina po kateri hodite, prekrita z vodo.

Spominska pena

Colohop copati imajo v svoji sredini plast spominske pene, ki copatom prinaša prvovrstno udobje. Pena se skozi čas popolnoma prilagodi vaši nogi, in s tem pripomore k kvaliteti koraka. Na območju pete je v Colohop copatih dodana še dodatna plast spominske pene.

Vzdrževanje

Colohop copati so narejeni iz naravnega usnja, kar pomeni, da morate biti pri čiščenju še posebej pozorni. Copate lahko očistite samo z rahlo vlažno krpo in jih nato osušite s suho krpo, ter jih na zraku dokončno posušite. Colohop copati niso primerni za pranje v pralnem stroju ali namakanje v vodi.

Barve

V našem življenju imajo barve zelo pomembno vlogo, saj neposredno vplivajo na naše počutje in razpoloženje. Če smo pozorni, včasih lahko opazimo, kako na nas vplivajo tudi barve obleke in modnih dodatkov. Kako bolj živahno se počutimo v živih barvah. In obratno, ob slabem vremenu ali slabšem počutju se večkrat raje ovijemo v temnejše barve.
Zato priporočamo, da pred nakupom copatov, ki jih boste vsakodnevno nosili, razmislite, kaj nam posamezna barva sporoča in kako se bomo z izbranimi barvami počutili. Več o barvah in njihovih učinkih si lahko preberete tukaj.

V Colohop ustvarjalniku lahko najdete veliko različnih barv in odtenkov, iz katerih si lahko sestavite vašo popolno kombinacijo, da se boste v svojih copatih počutili najboljše.

Vseeno je pomembno, da vas opozorimo, da lahko zaradi različnih barvnih nastavitev zaslonov pride do odstopanja med izbranim barvnim odtenkom in odtenkom na copatu.

Velikost copat

V primeru, da niste prepričani katero velikost Colohop copat izbrati, vam spodaj ponujamo tabelo velikosti. Predlagamo vam, da si vzamete list papirja, obrišete stopalo in izmerite najdaljšo dolžino, nato pa v tabeli poiščete ustrezno velikost. Le še nasvet, pri copatih je po navadi bolje, da so za vaše udobje malo večji, zato številko raje zaokrožite navzgor.

TOP