NAŠA ZGODBA

Colohop je najživahnejša znamka usnjenih copat. Jih že poznate? So copati, ki jih lahko ustvarite sami, po svojem navdihu, v našem Colohop ustvarjalniku. Ponujamo vam copate, ki so narejeni izključno iz naravnih materialov, naravnega usnja, so kvalitetni in zelo trpežni. Zaradi svoje sestave so Colohop copati izjemno prijazni nogi, saj v njih le ta diha, prav tako pa je korak v njih zelo mehak, saj vsebujejo spominsko peno in  so dodatno podložene z nedrsečo pluto. Več o sestavi si lahko preberete na strani Naši copati.

Barve so povsod okoli nas in kot je tudi znanstveno dokazano imajo na nas velik vpliv. Barve vplivajo na naša čustva, razpoloženje in vedenje. Nekatere barve nas pomirijo, druge poživijo, tretje pa v nas zbujajo druge občutke. Tako smo si v Colohop želeli ponuditi copate, ki jih boste lahko oblikovali po svojih željah. Zamislite si, kako čudovito bi bilo po napornem in stresnem dnevu, obuti copate v za vas pomirjajočih tonih. Ali morda copate, ki jih obujete pred novim šolskim ali službenim dnevom, ki vas z živahnimi barvami in pozitivnim sporočilom pospremijo v lepši dan. V kolikor še niste popolnoma prepričani, katere barve  v vas spodbujajo katera občutja, si lahko preberete več o psihologiji barv na naši strani Kakšne barve copat izbrati?

Znamka Colohop je nastala po preobrazbi naše stare linije, najbolj barvnih copat-ŠEKIC. Personalizirani copati nastajajo v našem podjetju Alenka d.o.o, ki je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let in je prepoznano po kvaliteti in prisrčnem odtisu medvedka. Copati so ročno izdelani z izbranimi najboljšimi naravnimi materiali. 

Slide

Naš glavni motiv je, da lahko vsakemu omogočimo, da si ustvari copate po svojih željah. V ta namen smo razvili Colohop ustvarjalnik, ki ponuja mnogo različnih možnosti za ustvarjanje.  Naj vaša domišljija zdaj zaživi!

V Colohop ustvarjalniku lahko določite barvo prav vsakega dela vaših copat:

Sprednji del, notranji del, peta. Bodite igrivi! Se bodo vaši copati ujemali z barvami v vašem domu, bodo sledili letnemu času, modnim trendom ali vašemu počutju? Ti deli so povsem iz naravnega usnja in lahko izbirate med številnimi barvami.

Nato izberete tudi obrobo vaših copat, ki je narejena iz 100% bombaža in dodatno popestri videz vaših personaliziranih copat - lahko se barva povezuje z barvami na copatih, ali pa je čisto odbito drugačna. Za katero možnost se boste odločili?

Na koncu se odločite še glede gumirane plute na podplatu. Odločitev o dodatku gumirane plute pri Colohop zelo podpiramo, saj bodo zaradi tega vaši copati zagotovo nedrseči in udobnejši. Tudi pri pluti lahko izberete željeno barvo. 

Na koncu pa pride na vrsto še vaša personalizacija in posebne želje. Colohop ustvarjalnik vam ponuja, da na vaše copate dodate napis. Morda je to lahko vaše ime, vzdevek, "NAJ BABI", kakšen motivacijski napis, smešna fraza ali še kaj drugega. Poleg napisa, pa si lahko izberete tudi svoj stil! Bodite resnično drugačni. Pod zavihkom "Izberi si svoj stil" si lahko okrasite svoje copate z željenimi simboli ali vzorcem po celotnem copatu v željeni barvi. Naj bo to stil, ki bo zaživel na vas! 

USTVARJANJE IN NAKUP

Naj vaša domišljija zaživi v našem Colohop ustvarjalniku, ki ponuja ogromno možnosti!

Zdaj si lahko prav vsak ustvari svoje edinstvene copate po meri.  

IZDELAVA

Po opravljenem nakupu bodo vaši personalizirani copati ročno izdelani samo za vas. 

PERSONALIZIRANI COPATI

Po zaključeni ročni izdelavi izdelkov, ki v povprečju traja od 3 do 5 delovnih dni, jih skrbno preverimo, zapakiramo in pošljemo na vaš naslov.

DOSTAVA

Ob nakupu nad 50€ je pošiljanje brezplačno.

ZADOVOLJSTVO STRANK

Zadovoljstvo strank nam je izjemno pomembno, zato bomo zelo veseli vaše povratne informacije. V primeru, da so vam copati všeč vas povabimo, da to objavite na socialnem omrežju in nas označite #colohop.

TOP