Copati Vroča pri 60tih

32,46

🎨 V primeru, da želite ustvariti svojo različico Copati Vroča pri 60tih copat, pritisnite tukaj >>

👣 Tabela velikosti je na voljo spodaj >>

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Vroča pri 60tih – darilo za 60 let:

➡️ Izbrana kombinacija: Sprednji del: Roza, Notranji del: Svetlo zelena, Peta: Svetlo modra, Obroba: Pariško modra, Gumirana pluta: Bež, Napis: 60 in še vedno vroča

➡️Material: zgornji del 100 % naravno usnje, podloga 100 % usnje, zunanji podplat gumirana pluta

➡️Znamka: Colohop

➡️Po vaših željah – unikatni, personalizirani copati, v živahnih barvah, ki naredijo vaše stopinje barvite in polne življenja.

➡️Spominska pena, ki se prilagodi vaši nogi, zagotavlja udoben korak.

➡️Nega: Madeže nežno odstranite z vlažno krpo, posušite le na zraku.

➡️Odsvetujemo: pranje v pralnem stroju.

➡️Izdelano v Sloveniji, ročno delo s posebno pozornostjo na detajle, narejeno z ljubeznijo, imamo več kot 30-letno tradicijo pri izdelovanju copat – prihajajo iz delavnice Alenka design.

Ideja za darilo – personalizirani copati

So odlična ideja za darilo ob okrogli obletnici za vedno razigrane in vroče gospe, katerim je izgled še kako pomemben. Usnjeni copati na sliki so predpripravljeni za darilo za 60 let, vendar se številke, barve in napisi  lahko spreminjajo. Na copatih je prikupen napis, ki bo slavljenko zagotovo nasmejal in bo copate z veseljem obula: 60 in še vedno vroča. Copati so v zelo lepi barvni kombinaciji – roza, modro – zelena, ki odraža živahnost. S to idejo za darilo bomo slavljenki pričarali nasmeh in jo vedno znova opomnili, da smo tudi v 60tih lahko še vedno odličnega izgleda in malo nagajivi. So odlično darilo za ženske in boste slavljenko zagotovo razveselili, saj ji bodo služili kar nekaj let – naši izdelki so namreč zelo kvalitetni in obstojni. 

 

Velikost copat

V primeru, da niste prepričani katero velikost Colohop copat izbrati, vam spodaj ponujamo tabelo velikosti. Predlagamo vam, da si vzamete list papirja, obrišete stopalo in izmerite najdaljšo dolžino, nato pa v tabeli poiščete ustrezno velikost. Le še nasvet, pri copatih je po navadi bolje, da so za vaše udobje malo večji, zato številko raje zaokrožite navzgor.

Sestava

Copati Colohop so narejeni iz kvalitetnega naravnega usnja, v katerem se noga ne poti. Obroba copat je narejena iz naravnega bombaža, ki je obstojen in ohranja copat dobrega izgleda dlje časa. Dodatno mehkobo in udobje copatu dajeta spominska pena in nedrseča gumirana pluta.

Naravno usnje

Copati Colohop so narejeni iz kvalitetnega naravnega usnja, ki predstavljajo odlično okolje za vaše noge. V njih se noge ne potijo, kar hkrati pomeni, da v copatih ne bo prišlo do neprijetnega vonja. Pri izdelavi se uporablja fino brušeno naravno usnje velur.

100% Bombaž

Obroba Colohop copat je narejenena iz kvalititenga 100% bombaža. 

Gumirana pluta

Na podplatu si lahko izberete naravno usnje ali gumirano pluto. Naša izbira je nedvomno slednja, saj daje copatom dodatno mehkobo in udobje. Pluta je nedrseča na vseh podlagah - parketu, laminatu, ploščicah itd. Do drsenja podplata lahko pride le v primeru, da je površina po kateri hodite, prekrita z vodo.

Spominska pena

Colohop copati imajo v svoji sredini plast spominske pene, ki copatom prinaša prvovrstno udobje. Pena se skozi čas popolnoma prilagodi vaši nogi, in s tem pripomore k kvaliteti koraka. Na območju pete je v Colohop copatih dodana še dodatna plast spominske pene.

Cenik dodatne ponudbe

Da so Colohop copati še bolj privlačni in udobnejši, poskrbijo dodatni elementi, ki jih lahko izberete pri ustavarjanju vaših unikatnih Colohop usnjenih copat. Dodatni elementi, ki so na voljo: napisi, simboli, vzorci in nedrseča gumirana pluta.

TOP