Kaj podariti mami? Ideje za izjemna darila.

25. marec je mednarodni dan, ko mame praznujejo svoj dan. Ste že izbrali darilo, ki ga boste letos podarili svoji mami za materinski dan? Odločitev vsekakor ni lahka!

Verjamemo, da jo želite presenetiti z zares posebnim in unikatnim darilom, ki bo pokazalo vso vašo ljubezen in hvaležnost. Še bolj pomembno pri izbiri darila za mamo pa je, da imajo mame rade predvsem uporabna darila in nekaj v čemer potem res uživajo.

Vsekakor pa morate svoje mamice tudi ob drugih priložnostih presenetiti in jih s čudovitim darilom obdariti.

Pri izbiri bi vam radi pomagali – predstavljamo vam nekaj izjemnih idej za darila.

1.ROŽE

Rože in šopki so klasika, a ženske se jih vedno znova razveselijo. Rože so fascinantno kraljestvo matere narave, kraljestvo, kjer svetle barve, izvirne oblike in najbolj nepričakovani vonji osvajajo srce. Iz tega razloga je obdarovanje rož za posebno priložnost ali presenečenje nekoga vedno cenjena in dobrodošla gesta.

A bodite previdni, rože so lepe, a niso vse primerne za vsako priložnosti. Da ne boste v zadregi, naj vam pomagamo s praktičnim nasvetom.

Materam prinesemo rožnate nageljne, ki pomenijo hvaležnost in ljubezen, ali rdeče nageljne, ki predstavljajo občudovanje. Primerne so tudi rdeče gerbere, ki izražajo ljubeznivost.

2.DOBRA KNJIGA

Čarobni svet domišljije je eno izmed najboljših daril, kar jih lahko izberete, in prav gotovo boste ta čarobni svet najlažje prebudili z dobro knjigo.

Pomislite kaj je všeč vaši mami? Rada kuha? Izberite ji eno izmed odličnih kuharskih knjig in ji jo podarite? Vrtnarjenje? Podarite ji vodič po vrtnih opravilih! Romantične in strastne dogodivščine? Podarite je enega izmed milijonov romantičnih romanov, ki so na voljo! Kariera in osebnostna rast? Podarite ji priročnik za osebno rast!

Ceni predvsem družino in ljubezen? Napišite ji knjigo z lepimi mislimi in spomini na vaše skupne trenutke ali ji sestavite fotoknjigo z najljubšimi fotografijami.

3.SKODELICA ZA KAVO

Edinstveno darilo za mame, vse prijatelje in družino. V trgovinah najdemo vse od smešnih do čudovitih skodelic, ki pričarajo veselje in nasmehe vsem, ki imajo srečo, da jih prejmejo. Številna podjetja ponujajo unikatne skodelice izdelane po meri, a pazljivi bodite pri kvaliteti tiska.

Skodelica lahko vaši mami polepša vsako jutro, saj bo to njena posebna skodelica. Ali pa si jo bo morda odnesla v službo in tam vsak dan pila kavico iz nje?

4.ROČNO IZDELANA TORBICA

Torbica je prav tako čudovita ideja za darilo za mamo. Zakaj izbrati ročno izdelane torbice? Ker ima naša Slovenija toliko čudovitih ustvarjalcev in oblikovalcev in ker je v teh izdelkih resnično duša in srce. Ženske obožujejo unikate in ne želijo biti le ene izmed mnogih, ampak vedno ene izmed tistih, ki bodo v navdih drugim.

Unikatna torbica izpod rok slovenske ustvarjalke Nine Gabrovšek bo vaše mame zagotovo navdušila. Vsaka je malo drugačna, kot so drugačne mame 😊 Lahko izbirate med različnimi modeli – od majhnih do velikih torbic. Preverite ponudbo na: https://www.alenka-design.com/ng-bags

5.PERSONALIZIRANI COPATI

Če želimo mami podariti darilo, ki zares izraža njeno osebnost oz. njene značilnosti, to le stežka dosežemo z darilom, ki ga lahko kupimo v veleblagovnici. Prav zato so personalizirana darila NAJBOLJŠA DARILA!

Zagotovo ne boste zgrešili, če mamo presenetite z unikatnimi, personaliziranimi copati! Spletna stran Colohop.si ponuja copate, ki jih lahko oblikujete čisto sami – izbirate vse: od barv do napisov, vzorcev in simbolov. Lahko pa naročite predpripravljene v spletni trgovini z napisom npr.: Najboljša mami na svetu, Cool Mama, Mama, Best mom ever,… S to idejo za darilo za materinski dan bomo mami pričarali nasmeh, prinesli ljubezen in dobro voljo v stanovanje. Mama bo zagotovo vesela, saj ji bodo služili kar nekaj let – Colohop copati so namreč zelo kvalitetni in obstojni.

Nikar ne pozabite, da je ljubezen najlepši način, da se mami zahvalite za vso podporo, ki vam jo je namenila v življenju. Prepričani smo, da je ni bilo malo!

TOP